Poorten en schuttingen op maat

Houten poorten en schuttingen

Onze houten poorten en schuttingen worden in onze eigen fabriek van het beste Europees vurenhout geproduceerd. De lengte van de door u gewenste schutting wordt door ons verdeeld in gelijke delen. Doorgaans is de gemiddelde breedte van een schuttingdeel 180 cm.

Wat kost een houten schutting?

We berekenen onze vurenhouten schuttingen tegen een strekkende meter prijs en ze worden geplaatst tegen uurtarief. Wat houdt dat in? We maken de schermen op maat in eigen fabriek en ze worden gratis geleverd op locatie, mits deze goed bereikbaar is, dit overleggen we vantevoren met u. Onze vakbekwame monteurs plaatsen, indien gewenst, de schutting op nacalculatie tegen een uurloon. Alle benodigde materialen voor bevestiging en hardhouten palen worden kosteloos meegeleverd. Hieronder vindt u voorbeelden met prijzen van de vurenhouten schuttingen die wij leveren.

Houten poorten worden compleet geleverd

Theunissen Tuinhuisjes levert de houten poorten compleet met palen en hang en sluitwerk. U heeft de keuze voor linksdraaiende of rechtsdraaiende scharnieren. U hoeft dus geen extra artikelen aan te schaffen als u uw poort bij ons haalt.

Houten schutting zelf plaatsen?

U kunt ervoor kiezen om de houten schutting zelf te plaatsen. De schuttingen, hardhouten palen en bevestigingsmaterialen kunt U dan afhalen bij onze fabriek in Wijchen of Waalwijk. Tegen een meerprijs kunnen wij de materialen ook bezorgen. De materialen worden op de verharde weg naast de aanhanger gelost.

Poorten van vurenhout

vuren poort recht
Poort met rechte bovenkant
Hoogte 180 cm
€ 275,- (Art.nr. 305)
Hoogte 200 cm
€ 285,- (Art.nr 306)

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.
vuren poort rond
Poort met ronde bovenkant
Hoogte 180 cm
€ 275,- (Art.nr. 307)
Hoogte 200 cm
€ 285,- (Art.nr 308)

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.
vuren schuttingen rond
Schutting om en om verticaal, recht
Hoogte 180 cm
€ 100,- per m1 (Art.nr. 303)
Hoogte 200 cm
€ 110,- per m1 (Art.nr 304)
vuren schuttingen boog
Schutting om en om verticaal, geboogd
Hoogte 180 cm
€ 100,- per m1 (Art.nr. 301)
Hoogte 200 cm
€ 110,- per m1 (Art.nr 302)6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.