Menu

Overkapping

veranda-Hoofddorp-1200px
Met een houten overkapping of veranda

geniet u langer van buiten zijn

Met een overkapping of veranda creëert u een plek in of aan uw tuin waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten. U kunt er voor kiezen om uw houten overkapping of veranda te voorzien van een lichtdoorlatend dak zodat het in uw woonkamer en onder uw overkapping lekker licht blijft. Een lichtdoorlatend dak in een overkapping wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd.

Een houten overkapping of veranda van Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes is betaalbaar, robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Veranda’s zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De maximale vrije overspanning van de zelfdragende goot is 5 meter. We kunnen dus ook een veranda/overkapping van 6 meter leveren met 2 steunkolommen! Hierdoor oogt uw houten veranda/overkapping niet alleen groter, maar ziet deze er ook een stuk mooier uit.

Overkapping of veranda geleverd en gemonteerd

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin gaan zitten en kijken hoe uw houten overkapping of veranda monteren. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van een houten overkapping of veranda? Wij sturen u graag een offerte.

01 Veranda
03 Veranda
04 Veranda
05 Veranda
upload uw

eigen ontwerp

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

upload design bel: 024 - 645 12 26
living img 1

2e Pinksterdag

Wilt u een afspraak maken,
dan kan dat via de website.

PINKSTEREN 2024

zijn de showrooms open!
(10.00u - 16.00u)