Menu

Houten vakantiewoning

Maatwerk-Alphen-1000
Een houten

Vakantiewoning

Een houten vakantiewoning is een perfecte vakantieaccommodatie voor elke camping of vakantiepark. Met een natuurlijke uitstraling gaat de vakantiewoning op in elke omgeving. Door het authentieke karakter geeft de vakantiewoning toch een kampeergevoel, maar dan van alle gemakken voorzien. De standaard lengte is 8,5 meter (incl 2,5 meter veranda) en de breedte is 4 meter.

De houten vakantiewoning wordt geïsoleerd en is voorzien van een 2-persoons slaapkamer op de begane grond, een slaapkamer op de vide en een woonkamer met een ruime veranda. De vakantiewoning is vervaardigd uit eersteklas Noord-Europees, geïmpregneerd vurenhout en de binnenkant is afgetimmerd met rabatdelen. Uiteraard wordt de vakantiewoning in eigen fabriek geproduceerd en kan het ook in andere maten of indelingen geleverd worden.

Voorbereiding

Het terras van de veranda van de vakantiewoning is afgewerkt met vlonderplanken. De enige voorbereiding die u zelf hoeft te treffen is het verzorgen van een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van de vakantiewoning.

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in één van onze grote overdekte showrooms. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

upload uw

eigen ontwerp

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

upload design bel: 024 - 645 12 26
living img 1

2e Pinksterdag

Wilt u een afspraak maken,
dan kan dat via de website.

PINKSTEREN 2024

zijn de showrooms open!
(10.00u - 16.00u)