Menu

Projecten op grote schaal

zorgboerderij-Echt-1200px

Onze projecten

Schäffer-Theunissen is ook

Partner voor gemeenten en projecten

Dat we al vele tuinen hebben voorzien van de meest uiteenlopende tuinhuisjes in ons assortiment is algemeen bekend. Maar wist u al dat wij ook een goede reputatie hebben op het gebied van grotere projecten?

Omdat we al onze tuinhuizen, schuurtjes, overkappingen etc. in eigen fabriek produceren hebben we de mogelijkheid om alle soorten maatwerk uit te voeren. Dit betekent dat, of het nu gaat om het plaatsen van één tuinhuisje bij een particulier, een vakantiepark inrichten met vakantiewoningen of zelfs een hele woonwijk van opbergschuurtjes voorzien voor een grote projectontwikkelaar. We weten voor elk verzoek wel een passende oplossing te bieden.

Door onze flexibiliteit hebben we door de jaren heen al vele uiteenlopende projecten op diverse locaties in heel Nederland mogen realiseren voor diverse gemeenten en projectontwikkelaars met eindresultaten waar we trots op zijn.

 

Hieronder kunt u een aantal van onze reeds gerealiseerde projecten bekijken. Kies hieronder het project van uw keuze en laat u inspireren.

2e Pinksterdag

Wilt u een afspraak maken,
dan kan dat via de website.

PINKSTEREN 2024

zijn de showrooms open!
(10.00u - 16.00u)