Menu

Poorten en Schuttingen

vuren schutting boog
houten

Poorten en Schuttingen

Onze houten poorten en schuttingen worden in onze eigen fabriek van het beste Europees vurenhout geproduceerd. De lengte van de door u gewenste schutting wordt door ons verdeeld in gelijke delen. Doorgaans is de gemiddelde breedte van een schuttingdeel 180 cm.

Wat kost een houten schutting?

We berekenen onze vurenhouten schuttingen tegen een strekkende meter prijs en ze worden geplaatst tegen uurtarief. Wat houdt dat in? We maken de schermen op maat in eigen fabriek en ze worden gratis geleverd op locatie, mits deze goed bereikbaar is, dit overleggen we vantevoren met u. Onze vakbekwame monteurs plaatsen, indien gewenst, de schutting op nacalculatie tegen een uurloon. Alle benodigde materialen voor bevestiging en hardhouten palen worden kosteloos meegeleverd. Hieronder vindt u voorbeelden met prijzen van de vurenhouten schuttingen die wij leveren.

Houten poorten worden compleet geleverd

Theunissen Tuinhuisjes levert de houten poorten compleet met palen en hang en sluitwerk. U heeft de keuze voor linksdraaiende of rechtsdraaiende scharnieren. U hoeft dus geen extra artikelen aan te schaffen als u uw poort bij ons haalt.

Houten schutting zelf plaatsen?

U kunt ervoor kiezen om de houten schutting zelf te plaatsen. De schuttingen, hardhouten palen en bevestigingsmaterialen kunt U dan afhalen bij onze fabriek in Wijchen of Waalwijk. Tegen een meerprijs kunnen wij de materialen ook bezorgen. De materialen worden op de verharde weg naast de aanhanger gelost.

Poorten van vurenhout

Poort met rechte bovenkant
Hoogte 180 cm
€ 275,-
Hoogte 200 cm
€ 290,-

Poort met ronde bovenkant
Hoogte 180 cm
€ 275,-
Hoogte 200 cm
€ 290,-

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.

Schutting om en om verticaal, recht
Hoogte 180 cm
€ 125,- per m1
Hoogte 200 cm
€ 140,- per m1

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.

Schutting om en om verticaal, geboogd
Hoogte 180 cm
€ 125,- per m1
Hoogte 200 cm
€ 140,- per m1

upload uw

eigen ontwerp

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

upload design bel: 024 - 645 12 26
living img 1

Vrijdag 14 juli

In week 30, 31 en 32 zijn de showrooms open van 10.00 - 16.00u

VAKANTIEBORREL

zijn de showrooms gesloten.