Glazen schuifwanden op maat

Glazen schuifwanden erin en genieten van het buitenleven

Met onze glazen schuifwanden zorgt u voor een minimale scheiding tussen uw woning en de tuin. U geniet langer van uw tuin en het buitenleven, en als het weer omslaat maakt u eenvoudig een afgesloten ruimte met hetzelfde uitzicht. Onze glazen schuifwanden zijn onder andere geschikt voor terrasoverkappingen, tuinhuizen, serres, balkons en carports. Met onze glazen schuifwanden bent u beschermd tegen slecht weer, maar u behoudt toch het contact met uw tuin. De glazen schuifwanden worden standaard opgebouwd uit aluminium profielen met 10 mm gehard veiligheidsglas. De wanden zijn profielloos, en zijn zowel als voorwand als zijwand te leveren!

Fundering

Glazen schuifdeuren hebben een fundering nodig van minimaal 10 cm breed en 10 cm diep, die per lengte meter 250 kg kan dragen. Om kieren te voorkomen dient de fundering waterpas te zijn. Als u ervoor kiest om de glazen schuifwanden door ons te laten plaatsen, dan dient u ter voorbereiding alvast de fundering te verzorgen, of een funderingsbalk mee te bestellen.Meer weten over onze glazen schuifwanden?

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van onze glazen schuifwanden, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Dit is mogelijk via onze contactpagina. U kunt ook direct een offerte aanvragen via onze offertepagina.
Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.