Tuinhuis advies bij Schäffer-Theunissen

Vergunning tuinhuisje nodig of niet?

Wilt u weten of u een vergunning voor uw tuinhuis nodig heeft? Dan is Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes u graag van dienst. Wij zijn deskundig in alles rondom tuinhuisjes. Van het fabriceren tot het plaatsen. Er zijn een aantal basisregels waarmee u vrij bent van een vergunning voor een tuinhuisje.

Tuinhuisjes tot 302 niet hoger dan 3 meter en niet meer dan 50% bebouwd t.o.v. van het achtererfgebied mogen vergunningsvrij en tot aan de erfgrens gebouwd worden.

Let op!! Dit geldt niet voor bebouwing vóór de rooilijn. Voor meer informatie kijkt u op www.omgevingsloket.nl

Tekening van een tuinhuis voor een vergunning

Wanneer u toch een vergunning voor uw tuinhuis moet aanvragen, dan helpen wij u hier graag bij. Op onze website vindt u bij ieder huis een 3D-tekening met maatvoering die u kunt gebruiken voor de aanvraag van uw vergunning. Het bouwen van uw tuinhuis kan volgens de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht ingedeeld worden in de volgende drie categorieën van bouwwerkzaamheden:
  • Regulier bouwvergunning plichtig
  • Licht-bouwbouwvergunning plichtig
  • Bouw bouwvergunningvrij

Op de website www.omgevingsloket.nl vindt u meer informatie welke u vergunning u eventueel moet aanvragen voor de bouw van uw tuinhuisje.

Heeft u vragen? Neemt u dan gewoon contact met ons op! Klik hier voor ons contactformulier of bel 024-6451226.


6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.