Tuinhuis Utrecht

Tuinhuis in Utrecht

Zoekt u een tuinhuis in Utrecht? Zoek niet verder want bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes vindt u uw droom tuinhuis.

Wij zijn al ruim 35 jaar de specialist voor uw tuinhuis in Utrecht en plaatsen deze gratis inclusief betonbandfundering! Onze passie voor hout ziet u terug in de perfecte uitvoering en afwerking van onze tuinhuizen. Op onze pagina tuinhuisjes vindt u een compleet overzicht van de vele standaardmodellen.

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit! Alle tuinhuizen komen uit eigen fabriek en zijn onder druk geïmpregneerd. Hierdoor is het hout 25 jaar onderhoudsvrij! We hebben de meest uiteenlopende modellen in ons assortiment en bovenal kunnen we in overleg elk model tuinhuis maken naar uw eigen wens of ontwerp. Uw tuinhuis van hout gratis gemonteerd (vraag naar de voorwaarden) inclusief betonbandfundering. Ons assortiment tuinhuisjes zal u overtuigen om te kiezen voor een tuinhuis van Schäffer-Theunissen tuinhuisjes.

Voordelen Schäffer-Theunissen tuinhuisjes

Wij bij Schäffer-Theunissen blijven onze kwaliteit verbeteren gaan met onze tijd mee op het vlak van milieuvriendelijkheid en professionaliteit. Als u een houten tuinhuis bij ons koopt is deze volgens ISO 9002 en KOMO norm gecertificeerd. KOMO goedkeuring verzekert u van de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten en ISO 9002 geeft aan dat wij een volwaardige organisatie zijn met vastgelegde processen.

Enkele voorbeelden van de voordelen van een tuinhuis van Schäffer-Theunissen:
  • Snelle levering
  • 25 Jaar onderhoudsvrij
  • Verscheidenheid van stijlen
  • Eenvoudig te isoleren
  • Inspirerende showroom
  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Gratis montage en fundering (vraag naar de voorwaarden)
  • Eigen keuze voor tijdstip en plaats montage
  • 5 Jaar garantie hang- en sluitwerk en lekkage

Meer informatie:

Niet alleen als u in Utrecht een tuinhuis wilt hebben bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres, wij leveren in heel Nederland. Bekijk ons aanbod tuinhuizen en neem via ons contactformulier contact met ons op, vraag een gratis offerte aan of bel 024 - 6451226 ons voor een direct antwoord op al u.8.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
27 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.