Tuinhuis kopen met plat dak

Tuinhuisje met plat dak kopen in Alkmaar

Bent u op zoek naar een tuinhuis met plat dak in Alkmaar? Dan bent u bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij plaatsen uw tuinhuisje met plat dak in Alkmaar. Dit doen we geheel GRATIS (inclusief betonbandfundering).

Waarom Alkmaar een Schäffer-Theunissen tuinhuisje koopt met plat dak?

Bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes koopt u altijd tuinhuisjes met plat dak kopen van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs. Onze tuinhuisjes met plat dak worden in eigen fabriek gefabriceerd, geïmpregneerd en gemonteerd. Ons assortiment tuinhuisjes met plat dak bevat de meest uiteenlopende modellen. Bovendien kunnen wij elk model tuinhuisje met plat dak naar uw wensen op maat en eventueel eigen ontwerp vervaardigen.

Uw houten tuinhuis met plat dak wordt bovendien gratis geplaatst in Alkmaar. Daarbij monteren onze eigen vakbekwame monteurs alles voor u (inclusief betonfundering). Overtuig uzelf door te kiezen voor een houten tuinhuis met plat dak van Schäffer-Theunissen tuinhuisjes en bekijk ons assortiment tuinhuisjes met plat dak.

De voordelen van Schäffer-Theunissen tuinhuisjes met plat dak

Bij Schäffer-Theunissen thuishuisjes staan wij voor kwaliteit en blijven wij deze constant verbeteren. Als professionals streven wij naar het beste ook op het vlak van milieuvriendelijkheid. Wanneer u een houten tuinhuis met plat dak bij ons koopt is deze geheel volgens ISO 9002 en KOMO norm gecertificeerd.
KOMO goedkeuring staat voor de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten. De ISO 9002 geeft bovendien aan dat wij als professionele organisatie werken met vastgelegde processen.

Enkele voorbeelden van de voordelen van een houten Schäffer-Theunissen tuinhuis met plat dak van hout:
 • Uiteenlopende designs tuinhuisjes
 • Productie in eigen fabriek
 • Dankzij fabricage in eigen fabriek garanderen we snelle levering ook in Alkmaar.
 • Gratis levering en montage op een zelf te bepalen locatie en tijd
 • Maatwerk levering, eventueel naar eigen ontwerp zijn mogelijk
 • Ruime showroom met de meest uiteenlopende uitvoeringen
 • Door middel van dubbelwandig maken is het tuinhuis eenvoudig te isoleren
 • Door gebruik van 2 cm dik hout wat op een regelwerk van 5 x 7 cm gemonteerd wordt kan het probleemloos uitzetten en krimpen
 • Planken kunnen gemakkelijk vervangen worden
 • 5 Jaar garantie op hang- en sluitwerk en lekkage
 • 25 Jaar onderhoudsvrij door ons onder druk geïmpregneerd hout!
 • Meer dan 30 jaar de absolute tuinhuizen specialist
 • Gegarandeerd de beste aankoop voor uw geld

Meer informatie:

Van het adviseren tot het verwezenlijken van uw wensen wij helpen u graag. Als u in Alkmaar een tuinhuis met plat dak wilt kopen bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres. Ook bezorgen en plaatsen wij GRATIS door het hele land.

Heeft u vragen over het kopen van een tuinhuis met plat dak in Alkmaar neem dan via het contactformulier contact met ons op, vraag een gratis offerte aan of bel 024 - 6451226 voor direct antwoord op al uw vragen!7.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
31 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.