Tuinhuis bouwen

Tuinhuis bouwen in uw achtertuin

Wilt u een tuinhuis bouwen? Dan is Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes u graag van dienst. Wij weten precies wat er komt kijken bij een tuinhuis bouwen, van het fabriceren tot het plaatsen. Onze tuinhuizen zijn niet alleen leverbaar in vele standaard maatvoering maar u kunt bij ons ook terecht om een tuinhuis te bouwen naar eigen ontwerp en formaat. Een tuinhuis van Schäffer-Theunissen wordt bovendien gratis geplaatst! Ontdek nu de bijzondere kwaliteit van onze producten, die dankzij de fabricage in eigen beheer de voordeligste van het land zijn! Op de detailpagina's van elk tuinhuis kunt u bekijken hoe wij een tuinhuis bouwen!

Tuinhuis bouwen in een dag

Vrijwel elk model tuinhuis bouwen wij in één dag. Vraagt u zich af of u een vergunning nodig heeft om een tuinhuis te bouwen? Schäffer-Theunissen helpt u hier graag mee, wij zijn al jaren lang deskundig in alles betreffende tuinhuizen bouwen en weten alles over het al dan niet nodig hebben van een vergunning voor het bouwen van een tuinhuis en aanverwante zaken. Voor de meeste modellen geldt dat u zonder vergunning uw tuinhuis mag bouwen en anders adviseren wij u hierover!

Een tuinhuis bouwen? Bekijk dan meteen ons veelzijdige aanbod van inspirerende tuinhuizen welke wij voor u kunnen bouwen! Of bestel alle houtmaterialen los om uw eigen tuinhuis te bouwen.

Waarom laat je Schäffer-Theunissen een tuinhuis bouwen?

  • Keuze uit talloze prachtige designs
  • Snelle levering dankzij fabricage in eigen beheer
  • Levering en montage naar wens
  • Mogelijkheid voor eigen ontwerp
  • 25 jaar lang onderhoudsvrij dankzij geïmpregneerd hout
  • 5 jaar garantie op defect hang- en sluitwerk en lekkage
  • Eenvoudig geïsoleerd en dubbelwandig te maken
  • Gemakkelijke vervanging van planken zonder afbraakKlik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.