Tuinhuis en andere artikelen in de showroom

Tuinhuis nodig? Bezoek Schäffer-Theunissen tuinhuisjes en maak uw tuin compleet!

Zoekt u een tuinhuis? Wij geven u helemaal gelijk, want een tuinhuis is een echte verfraaiing van uw tuin. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes heeft voor iedere tuin het juiste tuinhuis. Wij nemen geen genoegen met minder en daarom fabriceren en verwerken wij uw tuinhuis in eigen fabriek. We hebben uiteenlopende standaard modellen in de aanbieding, maar kunnen elk model tuinhuis leveren als maatwerk naar uw eigen ontwerp zodat deze precies aan uw wensen voldoet. Daarnaast leveren en monteren wij uw tuinhuis gratis en inclusief fundering. Bekijk ons assortiment tuinhuisjes hier en u zult zien dat uw tuinhuis er bij staat.

Waarom een tuinhuis van Schäffer-Theunissen?

Omdat wij bij Schäffer-Theunissen onze kwaliteit blijven verbeteren maar ook met onze tijd mee gaan op het vlak van milieuvriendelijkheid en professionaliteit. Als u een tuinhuis bij ons koopt is deze ISO 9002 en KOMO gecertificeerd. De KOMO goedkeuring verzekert u van de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten. Het ISO 9002 bepaalt dat wij een volwaardige organisatie zijn met vastgelegde processen.

Enkele voorbeelden van de voordelen van een tuinhuis van Schäffer-Theunissen:
  • Snelle levering
  • 25 jaar en onderhoudsvrij
  • Verscheidenheid van stijlen
  • Gemakkelijk vernieuwen van planken
  • Eenvoudig te isoleren
  • Inspirerende showroom
  • Eigen ontwerp mogelijk
  • Gratis levering, fundering en montage (vraag naar de voorwaarden)
  • Eigen keuze voor tijdstip en plaats montage
  • 5 jaar garantie hang- en sluitwerk en lekkage

Meer informatie:

Niet alleen voor een prachtig tuinhuis bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres maar voor houten speeltoestellen en vele tuinartikelen wij helpen u graag. Bekijk hier ons assortiment tuinhuisjes of neem contact met ons op voor meer informatie of antwoord op al uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook welkom in onze showroom om uw nieuwe tuinhuis te bekijken.8.2 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
28 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.