Kapschuur

Een houten kapschuur is een praktische en esthetische toevoeging aan uw tuin

Een houten kapschuur van Schäffer-Theunissen staat garant voor een rustiek landelijk karakter en door de hoge nok heeft het een open/ruimtelijk aanzien. Een kapschuur is niet alleen ideaal om uw tuinmeubelen, tuingereedschap of grasmaaier in te stallen. U kunt van uw kapschuur namelijk ook een zeer sfeervol, overdekt terras maken, u kunt er diverse kanten mee op.

Kapschuur op maat gemaakt en meer

Ons basismodel de Fuut is standaard voorzien van een dichte achterwand, en twee dichte zijwanden van 3 meter lang. Hierdoor heeft de kapschuur een vrij hangende voorluifel van 1 meter. Deze mooie ruimtelijke kapschuur/overkapping is ook als maatwerk leverbaar en zelfs geheel naar wens aan te passen in onze eigen timmerfabriek. Wij helpen u graag bij met het maken van een voorstel naar uw wensen en eisen. U kunt hier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw maatwerk kapschuur.

Een kapschuur kopen voor de voordeligste prijs

Elke kapschuur van Theunissen komt uit eigen fabriek en is gemaakt van onder druk geïmpregneerd eerste klas Noord-Europees hout waardoor ons hout 25 jaar onderhoudsvrij is! Daarnaast krijgt u bij uw kapschuur 5 jaar garantie op het hang- en sluitwerk en op lekkage. Uw kapschuur wordt daarnaast ook nog eens gratis geplaatst* en gemonteerd, inclusief betonbandfundering!

Waarom een kapschuur van Schäffer-Theunissen tuinhuisjes?

Omdat wij onze kwaliteit blijven verbeteren, maar ook met onze tijd mee gaan op het vlak van milieuvriendelijkheid en professionaliteit.
Bovendien biedt een kapschuur van Schäffer-Theunissen vele voordelen:
  • Snelle levering
  • 25 Jaar onderhoudsvrij
  • Gemakkelijk vernieuwen van planken
  • Inspirerende showroom
  • Eigen ontwerp en maatwerk is mogelijk
  • Gratis levering, fundering en montage*
  • Eigen keuze voor tijdstip en plaats montage
  • 5 Jaar garantie hang- en sluitwerk en lekkage
* Gebaseerd op een goede bereikbaarheid. Wanneer deze niet goed is, kunnen hier meerkosten aan verbonden zijn. Dit wordt telefonisch met u overlegd.

Kwaliteit en duurzaamheid van onze kapschuren

U vindt bij ons alleen kapschuren van de hoogste kwaliteit, en om dit te garanderen komt elke kapschuur in onze eigen timmerfabriek. Met onze onderneming willen wij verantwoordelijkheid nemen voor ons milieu. Daarom hebben wij diverse initiatieven genomen om de duurzaamheid van onze onderneming te verbeteren. Zo worden onze kapschuren gemaakt van 1e klas Noord-Europees hout of van lokaal douglashout, en het productieproces bij Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes voldoet geheel aan de ISO 9002 norm. Al het door ons gebruikte douglashout is voorzien van het A-label van NL-greenlabel. Het geïmpregneerde hout is voorzien van een KOMO keurmerk. De KOMO en NL Greenlabel goedkeuring verzekert u ervan dat de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten goed en milieuvriendelijk is. Het ISO 9001 certificaat bepaalt dat wij een volwaardige organisatie zijn dat voldoet aan de volgens specifieke normen vastgelegde processen.

Ook gespecialiseerd in overkappingen, garages en meer

Niet alleen zijn wij in kapschuren gespecialiseerd, maar ook in diverse andere houten bouwwerken zoals overkappingen, carports en natuurlijk tuinhuisjes. Ook voor een fijne mantelzorgwoning of een houten vakantiewoning bieden we diverse mooie oplossingen. Als u dus op zoek bent naar wat voor soort houten bouwwerk dan ook, wij kunnen het voor u realiseren, van ontwerp tot plaatsing. Wij zullen niet snel zeggen dat iets niet kan, in plaats daarvan gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Meer informatie over een kapschuur van Schäffer-Theunissen

Voor een prachtige kapschuur bent u dus bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres, maar ook voor garages en carports, overkappingen, tuinartikelen, mantelzorgwoningen en poorten en schuttingen. Bekijk hier ons ruime aanbod houten tuinhuizen of neem hier contact met ons op voor meer informatie. Hier kunt u ook eventuele vragen aan ons doorgeven! U bent vanzelfsprekend ook welkom in één van onze showrooms om op uw gemak onze gevarieerde collectie houten tuinhuisjes en meer te bekijken.6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.