Kapschuur

Kapschuur

Met een prachtige kapschuur van Schäffer-Theunissen kunt u nog meer van uw tuin genieten. Een kapschuur is niet alleen ideaal om uw tuinmeubelen, tuingereedschap of grasmaaier in te stallen. U kunt van een kapschuur namelijk ook een sfeervol overdekt terras maken u kunt er werkelijk alle kanten op. Wij maken uw kapschuur op maat en naar uw wensen in onze eigen fabriek.

Een kapschuur voor de voordeligste prijs

Elke kapschuur van Schäffer-Theunissen komt uit eigen fabriek en is gemaakt van onder druk geïmpregneerd eerste klas Noord-Europees hout. Hierdoor is ons hout 25 jaar onderhoudsvrij! Daarnaast krijgt u bij uw kapschuur 5 jaar garantie op het hang- en sluitwerk en (onwaarschijnlijk) lekkage. Uw kapschuur wordt ook nog eens gratis geplaatst en gemonteerd inclusief betonbandfundering!

Meer informatie over kapschuren op maat:

Voor een prachtige kapschuur bent u dus bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres maar ook voor tuinhuisjes, houten speeltoestellen en andere tuinartikelen zit u goed bij ons. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie! U bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken.9.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
21 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl