Houten Schuur van Schäffer-Theunissen

Houten Schuur van eerste klas duurzaam hout

Zoekt u een houten schuur? Wij geven u helemaal gelijk want een houten schuur geeft u een hoop extra ruimte. U heeft de keuze uit diverse standaard modellen houten schuren maar uw houten schuur kan ook als maatwerk naar eigen ontwerp geleverd worden. Zowel voor een standaard houten schuur als een maatwerk houten schuur geldt dat wij deze gratis monteren inclusief betonband fundering!
Bekijk hier ons aanbod houten schuren
Uw houten schuur van Schäffer-Theunissen wordt in eigen fabriek gemaakt van eerste klas hout. Het hout wordt onder druk geïmpregneerd en is hierdoor 25 jaar onderhoudsvrij!

Geen verborgen kosten op uw houten schuur

Voor de montage van uw houten schuur betaalt u bij ons niets. U mag zelfs het tijdstip en de locatie aangeven wanneer en waar wij uw houten schuur inclusief gratis betonband fundering monteren. Wij geven op elke houten schuur vijf jaar garantie op het hang- en sluitwerk en (onwaarschijnlijk) lekkage. De beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs!

Meer informatie:

Niet alleen voor een prachtige houten schuur bent u bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes aan het juiste adres maar ook voor tuinhuisjes, houten speeltoestellen en tuinartikelen wij helpen u graag. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie of antwoord op al uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom om uw nieuwe houten schuur te bekijken.6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.