Houten paardenstallen

Houten paardenstallen

Op zoek naar een houten paardenstal die vakkundig voor u in elkaar wordt gezet? De houten paardenstallen van Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes kunnen in iedere gewenste maat geleverd worden, zitten vol mogelijkheden en zijn vakkundig geconstrueerd. Bij Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes staat kwaliteit en service voorop. Wij nemen geen genoegen met minder en daarom fabriceren wij alle houten paardenstallen in eigen fabriek. Tevens is het plaatsen van uw nieuwe paardenstal is gratis! Onze paardenstallen worden gemaakt van geïmpregneerd hout en zijn hierdoor 25 jaar onderhoud vrij.

Meer informatie:

Niet alleen voor houten paardenstallen bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres maar ook voor houten tuinhuizen. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie of antwoord op al uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook welkom in onze showroom om uw houten paardenstal te bekijken.6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.