Tuinhuis advies bij Schäffer-Theunissen

Blokhut op maat van Schäffer-Theunissen

U zoekt een blokhut? Dat treft, want alle Tuinhuisjes van Schäffer-Theunissen zijn ook uit te voeren als blokhut op maat. Door de wanden van onze standaard tuinhuisjes te verdikken tot een wanddikte van 10 cm ontstaat er een blokhut. Het voordeel van een blokhut op maat is dat de wanden niet uitzetten en krimpen zoals bij stapelblokhutten. Een blokhut op maat van Thuenissen kan zelfs uitgevoerd worden met isolatie in de spouw. Naast het gebruik A-kwaliteit hout valt ook de prachtige afwerking direct op. Omdat wij de blokhut zelf maken in eigen fabriek, zijn wij in staat om uw blokhut in alle formaten te leveren. Elke blokhut op maat wordt gemaakt van Hifix gefixeerd en geïmpregneerd vuren hout. De blokhut is daardoor 25 jaar onderhoudvrij.

Een blokhut op maat tegen de voordeligste prijs vindt u bij Schäffer-Theunissen

Hoe het komt dat Schäffer-Theunissen een blokhut op maat zo voordelig kan leveren? Wij maken alles in eigen fabriek en leveren deze zonder tussenkomst van derden. Wij monteren onze huisjes gratis door heel Nederland en kunnen dus ook bij u plaatsen inclusief gratis betonbandfundering.

Waarom een blokhut van Schäffer-Theunissen?

  • Keuze uit vele modellen
  • Snelle levering van uw blokhut dankzij fabricage in eigen beheer
  • Gratis bezorging en montage van uw blokhut
  • Mogelijkheid om een blokhut naar eigen ontwerp te laten maken
  • 25 jaar onderhoudsvrij dankzij geïmpregneerd hout
  • 5 jaar garantie op lekkage en constructiefouten van uw blokhut
  • Gemakkelijke vervanging van beschadigde planken

Wilt u meer over informatie over onze blokhutten?

Neem voor meer informatie contact op via ons contactformulier of bel telefoonnummer 0246451226.


8.2 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
28 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.