Menu

Schrijf een review

Fijn bedrijf

Mooie showroom en veel kennis van zaken. Eigen fabriek gaf ons veel vertrouwen. Alles ziet er super netjes uit en wordt goed geadviseerd. Kwaliteit is super goed. Kortom dikke aanrader.

Pieter
29 maart 2022

Veelzijdigheid aan mogelijkheden

Mijn ervaring met Schaffer-Theunissen tuinhuizen is ronduit goed te noemen. Er zijn diverse modellen tuinhuizen leverbaar en ieder tuinhuis is naar eigen wens samen te stellen. Als klant wordt je in de mooie showroom uitermate vriendelijk geholpen.

Cees
22 februari 2018

Heerlijk genieten

Het weer zat helaas niet mee maar de mannen hebben in twee dagen tijd een prachtig tuinhuis in onze tuin gerealiseerd. De afwerking maar ook de hele service was in één woord geweldig. We genieten met volle teugen van ons kleine paleisje.

M. Vrancken
22 februari 2018

Goede voorlichting en zeer medenkend

Wij hebben een kantoor met berging en veranda laten bouwen in onze achtertuin. Het beitsen met Restol hebben we uiteindelijk zelf gedaan wat zeer gemakkelijk ging. Na een half jaar hebben wij ook nog een dak op de veranda laten zetten. Ook de nazorg is prima, wij hadden nog een klemmende deur en een paar andere zaken die snel en keurig opgelost zijn.

Mark van Roozendaal
23 februari 2018

Mooi eigen ontwerp

Ons tuinhuis heeft een volledig eigen ontwerp. Er is door Schäffer-Theunissen goed gekeken naar onze wensen. Er is meegedacht waardoor er enkele slimme verbeterpunten konden worden aangebracht. ook tijdens de plaatsing verliep alles prettig en in goed overleg.

Frank Muller
23 februari 2018

Heel blij mee

Voor mijn werk hebben we een 5.5 bij 3.75 op maat gemaakt tuinhuis laten plaatsen. Communicatie ging snel en het plaatsen ging heel goed en ook snel. Met 3 man sterk, stond ons huisje binnen 2 dagen. Een super oplossing wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van aannemers die je niet serieus nemen voor het plaatsen van een dergelijk huisje. Bedankt nogmaals.

Agnese
23 februari 2018

Ze maken mooie producten en goede service

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service.

J. Oostindien
24 februari 2018

Gewoon goed

Zoals gezegd gewoon goed wij zijn nog steeds heel tevreden over het tuinhuis (schuurtje) wat wij bij Schaffer-Theunissen gekocht hebben. om te beginnen met de uitleg en het samen stellen van het hele gebeuren door TOP verkoper Leo in Waalwijk alles goed uitgelegd en getekend en berekend gweldig toen kwam geheel volgens afspraak een persoon om alles ter plaatsen na te meten. die gaf ons nog een goed advies om het stukje schutting tussen woonhuis en tuinhuis 20 cm lager te houden hebben wij tot op d dag van vandaag nog plezier van. en daar kwamen de vakmensen om het geheel op een vakkundige manier alles te plaatsen. dat hebben ze dan ook tot in de putjes gedaan en ze gingen pas weg toen alles naar onze wens was gemaakt dus nogmaals vanaf onze zijde TOP TOP

Mari Knippels
24 februari 2018

Plaatsing Veranda

Bij ons is een veranda van 5 bij 3.5 meter geplaatst. Het personeel is netjes en deskundig en de veranda is op een paar schoonheidsfoutjes (enige dwarsplanken kieren ) goed geplaatst. Wel moest er een bezoek aan de regionale bouwmarkt worden gedaan omdat niet al het hout aanwezig was. Dit kwam wat bijzonder over. Verder prima werk.

Vleeshouwers
24 februari 2018

Mooi werk

Super werk, conform afspraken en kwaliteit zoals we het bedacht hebben.

Jeroen
25 februari 2018

Tuinhuis Zwaan Type S 105H. vd. Heuvel

In november 2017 hebben ons tuinhuis laten plaatsen. Na het bezoeken van de showroom was onze keuze gevallen op tuinhuis Zwaan Type S 105. Deze hebben we wel laten aanpassen naar onze eigen wensen. Wij zijn erg tevreden over het advies en de service van de medewerkers van Schäffer-Theunissen, Over de daadwerkelijke leverdatum was intern wat onduidelijk / miscommunicatie maar dit is netjes opgelost. Na het nodige eigen voorwerk stond het tuinhuisje stond binnen een dag. We hebben er in de wintermaanden zelfs al ons eerste bakkie koffie in gedronken en hopen er in de lente/zomer veel van te kunnen genieten. Net als de komende jaren.

H. vd. Heuvel
25 februari 2018

Perfecte service en prima kwaliteit

Afgelopen jaar hebben wij een tuinhuis laten bouwen door Schäffer-Theunissen. Dat is ons heel goed bevallen. Het koopproces verliep heel plezierig. Leo (vestiging Waalwijk) nam de tijd voor ons en gaf allerlei goede tips. Ook de mate van flexibiliteit was perfect. Je kunt eigenlijk alles kiezen, alles kan aangepast worden. Offerte zag er perfect uit en alles was helder op papier gezet. Precies volgens afspraak is ons tuinhuis geplaatst. Een plaatje en de mannen die het tuinhuis plaatsen waren echte timmervaklui die iets moois willen maken. Aanvankelijk zou de bouwtijd 2 dagen zijn, werden er drie. Geen enkel punt en alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Kortom, wij zijn erg tevreden over Schäffer-Theunissen en hun vaklieden. Zeker een aanrader voor wie een mooi, afgewerkt en betaalbaar tuinhuis zoekt.

Fred van der Veen
26 februari 2018

Tuinhuis

2 jaar geleden hebben wij op een tuincomplex in Rotterdam het oude tuinhuis laten afbreken en in samenwerking met Schaffer en nieuw uniek tuinhuis met vliering van 25m2 laten ontwerpen. Ons ontwerp, hun advies, de bouw en oplevering verliep allemaal prima. Inmiddels genieten we dus al ruim 2 jaar van ons nieuwe tuinhuis. Binnenkort komen komen we nog eens langs voor een schuur met veranda…eerst even wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen.

Marco Zielhuis
26 februari 2018

Mooi robuust tuinhuis

Het is een mooi robuust tuinhuis geworden. Precies zoals ik verwacht had. De mannen begonnen op tijd en leverde het netjes af. Ze zijn nog een keer terug gekomen om de deur te stellen. Goede service

Hetty Doorman
28 februari 2018

Tuinhuis als slaapkamer

Wij hebben contact gezocht met Schaffer-Theunissen omdat we tegen het probleem aan liepen dat mijn man wegens gezondheidsredenen niet meer de trap op kon komen. Volgens Den Haag is het de bedoeling dat men zo lang mogelijk thuis moet kunnen blijven wonen, maar de gemeente en de woningstichting gaven ons het bericht dat de enige oplossing was om te gaan verhuizen. Dit was voor ons geen optie, want zo lang mogelijk thuis blijven wonen is voor ons in de huidige woning blijven en niet verhuizen naar een zorgwoning en dat daarna de achterblijvende partner weer moet verhuizen. Na lang nadenken hebben wij contact gezocht met Schaffer-Theunissen Wijchen en gevraagd of het mogelijk was dat zij een tuinhuis zonder achterwand tegen de achterpui van onze woning konden plaatsen zonder al te veel aan de pui te veranderen en vast te maken. DAT KON!!! Wij hebben gelijk een order geplaatst en we kregen zelfs medewerking om het tuinhuis heel snel te plaatsen. Nu heeft mijn man een leuke slaapkamer beneden en wij zijn zielsgelukkig dat we samen in onze woning kunnen blijven wonen. Het resultaat is ook nog eens geweldig geworden. Schaffer-Theunissen heel hartelijk bedankt voor de grandioze medewerking en medeleven. Hopelijk kunnen we met deze tip meer mensen helpen. Er is namelijk altijd een oplossing te bedenken, ook voor uw probleem. Wijs de gemeente/woningstichting op deze mogelijkheid, als ze er zelf niet van op de hoogte zijn. Schaffer-Theunissen is bereid o0m met u mee te denken, hebben wij ervaren.

Gerry
1 maart 2018

Uitstekende service!

Alweer 6 maanden geleden werd onze garage geplaatst. Per abuis was hij van het verkeerde hout gemaakt, maar dit werd binnen een paar dagen volledig aangepast! Daarnaast moest er ter plekke nog een aanpassing aan de dakgoot gerealiseerd worden omdat deze over de tuin van de buren stak. Heel fijn dat er direct aan een oplossing werd gewerkt! We voelden ons als klant echt koning! Overigens ook erg fijne timmermannen, niets was teveel gevraagd. Ga zo door mannen!

Familie Van der Giessen
14 maart 2018

Aftersale service prima

Op mijn ruim 3 jaar oude veranda krompen de afdichtingsrubbers en vertoonden sporen van schimmel. Na een melding werd dat zondermeer vervangen door een ander type strip. Weer perfect en het bewijs dat je ook na de aankoop hier op het goede adres bent. Overigens begint ons door Theunissen geleverde tuinhuisje inmiddels aan zijn 20e jaar. Nog perfect alleen een keer het dak moeten vervangen maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Prima kwaliteit dus.

Alex Peters
28 maart 2018

Tuinhuis

Zeer goed geholpen met gastvrije ontvangst, plaatsing ging vakkundig met vriendelijk personeel. Zeker een aanrader als je een tuinhuis met overkapping wilt aanschaffen dan ben je met Schaeffer aan het juiste adres

E.J Polder
29 maart 2018

Tuinhuis

Na de bijna plaatsing van het tuinhuis,was ik het niet eens met hoe het in elkaar gezet werd,verschil van 3 cm in de naden,bij het telefonisch kontakt dat ik daarna had met een medewerker van uw bedrijf,blijkt achteraf een van de zonen van de eigenaar te zijn,kreeg ik twee opties die mij niet bevielen,het toontje van de medewerker werd onvriendelijk en ik begreep dat ik eigenlijk niet moest zeuren want hij zou dit wel accepteren, nou ik dus niet met gevolg inpakken en weg wezen,hoe jammer is dit,op aan raden van familie naar Teunissen gegaan,wat een misser,en wat een service,nee heren bij Schaffer -Tennissen zó ga je niet met de klanten om,kortom ons heel erg verheugd op ons tuinhuis en dan zo’n zeperd oplopen ,jammer.

H.Grinwis
2 april 2018

Service na de garantie

8 jaar geleden tuinhuis aangeschaft. Nu lekkage. Ondanks dat de garantieperiode voorbij was is de lekkage kosteloos verholpen. Klasse.

J Lensing
23 mei 2018

Plaatsen schuur/carport/garage

Door Schäffer een maatwerk schuur/carport/garage (14×6 m) laten ontwerpen en bouwen. Ze dachten goed mee om de ruimtes in te delen en kwamen met verschillende voorstellen. Zo kwamen ze met voorstellen voor de toegang tot de zolder en een extra zware kap voor dakpannen en zonnepanelen. Het plaatsen ging enorm snel: in een week stond het hele bouwwerk! Bedankt voor de goede service, we gaan hier veel plezier van hebben. Echt een aanrader!

Bjorn
13 juni 2019

Overkapping

Wij hebben een overkapping laten plaatsen door hun vorig jaar, en dit jaar hebben we toch besloten om het dicht te laten maken. Was allemaal geen probleem. We zijn er super blij mee. Goed advies en hele goede service

Wendy Degen
15 juni 2019

Komt afspraken na!!

Volledig naar wens gebouwd huisje/veranda. Wat kleine probleempjes zijn opgelost zoals beloofd. Contact is snel simpel en prima. Zeer tevreden

V Boxtel
10 januari 2020

Waddeneiland Texel + €503,-

Ik ben niet iemand die snel een negatieve review schrijft maar dit moet toch van mijn hart waarbij ik hoop dat het wordt ervaren als feedback. Ik heb een offerte via de website laten aanvragen voor een thuishuisje. Hierbij heb ik het adres op Texel opgegeven en mijn wensen in een tweede offerte nader gespecificeerd. Tot mijn verbazing kwam er een offerte waarbij er geen extra kosten voor de bootovertocht werden gerekend. Na telefonisch contact was de verkoper inderdaad vergeten de kosten voor de boot en ging dit navragen bij het hoofdkantoor. De herziene offerte heeft een extra kostenpost van € 503,- voor de overtocht naar Texel. Dit was meer dan 25% van de totale offerte en een retourkaartje met bus en aanhanger kosten via de teso website slechts € 100,-. Mijn ziens is Om die reden € 200 redelijk te noemen maar vind ik € 503 buitenproportioneel. Vervolgens contact gehad met klantenservice welke totaal niet ontvankelijk was voor mijn argumenten of vragen. Helaas op grond van bovenstaande geen zaken kunnen doen. Mocht u overwegen om op het Waddeneiland Texel een Tuinhuis via Schaffer Theunissen te plaatsen weet dat daar een meerprijs van €503,- aan is verbonden.

Koelewijn
22 augustus 2020

afspraken niet nakomen

Met grote zekerheid te horen gekregen dat tussen 11 en 15u de levering / aanpassing zou plaatsvinden. Niet dus……om 15.30u zelf moeten bellen. Een alleraardigste medewerkster gaat navraag doen. Maar helaas zat het tegen, en moest er een andere datum geprikt worden……..hoppa, weer een dag lang zitten wachten. En triest dat je zelf moetgaan bellen. Voel me absoluut niet serieus genomen.

oerlemans
25 september 2020

Plaatsing tuinhuis

We willen de medewerkers bedanken voor de serviceverlening en plaatsen van blokhut met veranda..mede het meedenken administratief personeel..fijne feestdagen en een prima zakelijk 2021 toegewenst in goede gezondheid

Familie Koek
18 december 2020

Vriendelijkheid ver te zoeken!

Van de netheid van de werknemers die het komen installeren zouden de mensen op kantoor nog een hele hoop kunnen leren. Oplossingen voor ontstane problemen wordt niet over gesproken, dit zeggen de voorwaarden (kleine letters) en dat is dat. Gesprekken worden abrupt beeindigd zonder dat er op kun reageren. Je zou verwachten dat een bedrijf met zo’n naam wil denken in oplossingen maar dat is hier niet aan de orde. Zorg dat alles nagemeten is voordat er een handtekening wordt gezet als ze klaar zijn! Oplossing zijn er niet als je later ergens achter komt waar over je niet tevreden bent! Antwoord: u heeft getekend voor akkoord! ik zou dit bedrijf niet aanraden.

Jurgen
18 januari 2021

Goed werk afgeleverd

De achterkant van het tuinhuis op nieuw geplaatst omdat er een aantal planken krom waren getrokken.Even een miscommunicatie geweest en stonden ze met 7 andere planken klaar,maar uiteindelijk een nieuwe afspraak gemaakt om alles te vernieuwen.Dankjewel nogmaals voor de goede service!

Sanders
25 februari 2021

Prachtige schuur goede service en communicatie

Wij hebben in november 2020 een schuur van 3×3 met een groot overdekt terras van 3×3 laten neerzetten. Best een lastige klus want de grond achter in de tuin loopt stek schuin af en dus was er samenwerking met een firma die schroefpalen plaatst waarop de schuur zwevend neergezet kan worden. Dankzij goede communicatie en exact kloppende maten van de schuur en de bouwtekening is dat perfect gelukt. In februari is er zelfs nog iemand lang geweest om de deur even te stellen. Wij zijn dus dik tevreden.

Margot fontijn
24 april 2021

FANTASTISCH RESULTAAT

Eergisteren is bij ons, naar alle tevredenheid, het tuinhuisje “pimpelmees” geplaatst. Wij zijn ZEER TEVREDEN over het resultaat dat door de fantastische (vak)mensen (Ben en Roy) is neergezet. ZEER vakkundige vakmensen EN bovenal fantastische mensen om mee om te gaan. Een reclame, deze mensen, voor jullie fantastische bedrijf!! Ook het vermelden waard is het feit dat VOORAF de communicatie, in alle opzichten, perfect is verlopen. Kortom: HULDE!!!!

Piet Meester
28 mei 2021

Top bedrijf

Al voor de tweede keer een aankoop gedaan. Eerst een tuinhuisje en nu een overkapping. Geweldige medewerkers. Goed advies op kantoor en vakkundige plaatsing door de monteurs. Wij zijn erg tevreden We raden dit bedrijf zeker aan. Groetjes Claudia en Peter

Claudia en Peter uit Linne
2 juli 2021

Hartstikke mooi tuinhuis met luifel

Paar maanden geleden tuinhuis met luifel laten plaatsen, monteurs hebben zeer netjes gewerkt en voor ons een prachtig gebouw neergezet, alle lof voor het geleverde werk met een uitstekend eindresultaat wat gezien mag worden. Bedankt Elbert, Marco voor alle goede zorgen.

Marieke v.Gemert
14 februari 2022

Tuinhuisje

Ik ben zeer te vreden de kwaliteit over de huisje en nu met de WOCA oil. Komt zeer mooi uit de verf.??

Cornelissen
12 maart 2022

Zeer tevreden

Wat zijn wij ontzettend blij met onze tuinhuis/overkapping. We zijn heel fijn door jullie geholpen, dat begon al in de showroom met het uitspreken van onze ideeën en wensen, waar een mooie schets werd gemaakt en mogelijkheden besproken werden. Het plaatsen is ook super gegaan…echt vakmensen.

Gertsen
29 maart 2022

Vrijdag 14 juli

In week 30, 31 en 32 zijn de showrooms open van 10.00 - 16.00u

VAKANTIEBORREL

zijn de showrooms gesloten.