Ga naar; tuinhuizen met zadeldak

Tuinhuizen met zadeldak:
Specificaties en montagevideo’s

Op deze pagina vindt u tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes. Klik op de foto van een tuinhuisje om meer informatie over het model te krijgen. Bekijk ook de montagevideo om een indruk te krijgen van het plaatsen en uiteraard het eindresultaat van het tuinhuisje. Alle vermelde prijzen van de tuinhuisjes zijn inclusief BTW, betonbandfundering, glas en transportkosten en GRATIS PLAATSING door heel Nederland. (Gebaseerd op een goede bereikbaarheid. Wanneer deze niet goed is kunnen hier meerkosten aan verbonden zijn. Dit wordt telefonisch met u overlegd.) Een bestelling van een standaard tuinhuisje kunt u via het offerteformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan contact met u op.

Tuinhuizen op maat gemaakt naar uw wensen

Wilt u een tuinhuis op maat, dan kunt u op de productpagina van het gewenste model uw eigen maatvoering en afwerking doorgeven. Op de schaaltekening vindt een overzicht van de maatvoeringen die wij hiervoor hanteren. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe voor uw tuinhuis op maat.

U dient zelf voor de plaatsing van het tuinhuisje een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van het tuinhuisje te verzorgen.

Klik op een foto voor meer informatie.

Zanglijster S103 Ruim tuinhuis met zadeldak en sierlijke voorluifel.
Winterkoning S104 - Tuinhuis met zadeldak, hoge zijluifel en sierlijke voorluifel
Goudhaantje - Tuinhuis met zadeldak en sierlijk voorluifeltje
Zilverreiger S107 - Tuinhuis met zadeldak, lage zijluifel en sierlijke voorluifel.
Vlaamse Gaai S108 - Tuinhuis met zadeldak
Bonte Specht S109 - Tuinhuis met (honden) kennel
Koolmees S113 - Tuinhuis met zadeldak en sierlijk voorluifeltje
Fazant S116 - Ruim tuinhuis met zadeldak, lage zijluifel en sierlijke voorluifel.
Koekoek S122 - Dubbele paardenstal met zadeldak
Kardinaalsvogel S126 - Tuinhuis met kardinaalskap

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

Vraag vrijblijvende offerte aan
Vraag vrijblijvende offerte aan
Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.