Roerdomp S121 - Tuinhuis met plat dak

Roerdomp S121 - Tuinhuis met plat dak

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Prijs op aanvraag

Tuinhuis met plat dak.

De Roerdomp is standaard voorzien van 1 enkele deur.


Platte daken huizen zijn in iedere gewenste afmeting te verkrijgen. Tevens zijn deze te leveren met enkele deur of dubbele deur, met ramen, zonder ramen.
Door het platte dak, is iedere afmeting vorm en uitvoering mogelijk!


Inclusief montage en fundering!

Staat de door u gewenste maat er niet bij? Vraag een offerte aan en wij zullen u z.s.m. van antwoord voorzien.Standaard-afmetingen (cm)
Prijzen (Incl. BTW)
Breedte Diepte Prijzen Houten vloer
300 250 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
300
300
Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag

Meerprijzen voor uitvoeren als blokhut

(wanden +/- 10 cm,betimmerd met OSB platen) en isolatie.


Breedte Diepte Blokhut + Isolatie
300
250 Prijs op aanvraag
300
300 Prijs op aanvraag

Prijzen zijn inclusief plaatsen*, 21% btw, betonbandfundering, glas en transportkosten. 


U dient zelf voor de plaatsing van het tuinhuisje een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van het tuinhuisje te verzorgen. 


*Gebaseerd op een goede bereikbaarheid. Wanneer deze niet goed is kunnen hier meerkosten aan verbonden zijn. Dit wordt telefonisch met u overlegd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

Vraag vrijblijvende offerte aan
Vraag vrijblijvende offerte aan
Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.