Ga naar: tuinhuizen met overkapping

Tuinhuizen met overkapping:
Specificaties en montagevideo’s

Op deze pagina vindt u tuinhuizen met prijzen en afmeting van onze standaard tuinhuisjes. Klik op de foto van een tuinhuisje om meer informatie over het model te krijgen. Bekijk ook de montagevideo om een indruk te krijgen van het plaatsen en uiteraard het eindresultaat van het tuinhuisje. Alle vermelde prijzen van de tuinhuisjes zijn inclusief BTW, betonbandfundering, glas en transportkosten en GRATIS PLAATSING door heel Nederland. (Gebaseerd op een goede bereikbaarheid. Wanneer deze niet goed is kunnen hier meerkosten aan verbonden zijn. Dit wordt telefonisch met u overlegd.) Een bestelling van een standaard tuinhuisje kunt u via het offerteformulier aan ons doorgeven. Wij nemen dan contact met u op.

Tuinhuizen op maat gemaakt naar uw wensen

Wilt u een tuinhuis op maat, dan kunt u op de productpagina van het gewenste model uw eigen maatvoering en afwerking doorgeven. Op de schaaltekening vindt een overzicht van de maatvoeringen die wij hiervoor hanteren. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een scherpe offerte toe voor uw tuinhuis op maat.

U dient zelf voor de plaatsing van het tuinhuisje een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van het tuinhuisje te verzorgen.

Klik op een foto voor meer informatie.

Nachtegaal S100 Tuinhuis met zadeldak overkapping en luifel
Goudvink S110 - Tuinhuis met zadeldak en overkapping
Patrijs S120 - Tuinhuis met zadeldak en voorluifel van 200 cm
Kardinaalsvogel S127 - Tuinhuis met kardinaalskap en luifel met achterwand.
Houtduif S102 - Tuinhuis met lessenaarsdak en overkapping met achterwand
Uil S101 - Tuinhuis met plat dak en overkapping met achterwand
Zwaan S105 - Tuinhuis met plat dak en overkapping met achterwand, enkelwandig bekleed
Ooievaar S128 - Tuinhuis met plat dak en luifel op verhoging.
Buizerd S129 - Tuinhuis met piramidedak en luifel met plafond

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

Vraag vrijblijvende offerte aan
Vraag vrijblijvende offerte aan

6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.