Tuinhuis advies bij Schäffer-Theunissen

Tuinhuis advies van Schäffer-Theunissen

Maak hieronder een keuze uit de diverse tips voor uw tuinhuisje.

Schäffer-Theunissen Blokhut

Alle Tuinhuisjes van Schäffer-Theunissen zijn uit te voeren als blokhut. Doordat wij de wanden van onze reguliere tuinhuisjes verdikken tot een wanddikte van 10 cm ontstaat er een blokhut. Het grote voordeel van onze blokhut is dat de wanden niet uitzetten en krimpen zoals bij stapelblokhutten. Onze blokhut kan ook uitgevoerd worden met isolatie in de spouw.
Lees meer...

Tuinhuisje schilderen

Het schilderen van een Schäffer-Theunissen Tuinhuisje is niet direct nodig. Ons hout is namelijk onder druk geïmpregneerd en daardoor 25 jaar onderhouds-arm. Na verloop van jaren kan het hout wel iets grijzer worden door weersinvloeden. Wanneer u dit niet mooi vind dan kunt u overwegen om uw tuinhuis te schilderen met een speciale houtolie...
Lees meer...

Vergunning tuinhuisje

Wilt u weten of u een vergunning voor uw tuinhuis nodig heeft? Dan is Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes u graag van dienst. Wij zijn deskundig in alles rondom tuinhuisjes. Van het fabriceren tot het plaatsen. Er zijn een aantal basisregels waarmee u vrij bent van een vergunning voor een tuinhuisje...
Lees meer...

Stapelbouw (veer-en-groefsysteem) tuinhuis en blokhut… wel of niet

Tegenwoordig worden er in de markt steeds meer stapelbouw blokhutten en tuinhuisjes geleverd. Deze manier van montage is bij veel consumenten populair omdat deze manier van bouwen vaak door de klant zelf uitgevoerd kan worden. Daarnaast lijkt een stapelbouw (veer-en-groefsysteem) tuinhuis of blokhut veel op de traditionele Oostenrijkse houtbouw.
Lees meer...6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.