Sana flora bij Schäffer-Theunissen

Sana Flore Groene Aanslagreiniger

  • Op basis van enzymen
  • Verwijdert alle atmosferische aanslag
  • Zonder te schrobben
  • Mens-, dier-, en milieuvriendelijk

Sana Flore Groene Aanslagreiniger verwijdert enzymatisch alle sporen van atmosferische oorsprong, vervuiling en aanslag en wordt verdund met water in verhouding van maximaal 1:5. De verdunning wordt toegepast naar gelang de intensiteit van de vervuiling of aanslag. Breng de vloeistof aan met een lage druk spuit of gieter. De atmosferische aanslag verdwijnt vanzelf. Schrobben of naspoelen niet nodig. Sana Flore Groene Aanslagreiniger is mens-, dier-, en milieuvriendelijk. Advies buitentemperatuur voor gebruik is minimaal 5 graden. Bij voorkeur niet toepassen in de volle zon. Sana Flore Groene Aanslagreiniger is 100% biologisch.

Verdunnen

Lichte vervuiling - 1:5L
Gemiddelde vervuiling - 1:3L
Ernstige vervuiling - 1:2L / 1:1L

Wanneer te gebruiken

Voor het beste resultaat de oppervlaktes 2x behandelen. In het vroege voorjaar en het najaar. Bij voorkeur behandelen bij droog weer maar niet in de volle zon. Na 48 uur is het resultaat al zichtbaar.

Toepassing

Geschikt voor: terrastegels, klinkers, schuttingen, tenten, caravans, rolluiken, hekwerken, tuinmeubelen, hout, teak, kunststof, metaal, daken, muren, parasols, glas, geschilderde oppervlakken, kunstgras en lantarenpalen.

Opslag

Vorstvrij opslaan

Houdbaarheid

Minimaal 2 jaar

<< TERUG NAAR HOUTBEHANDELING


Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.