Review overzicht (25)


Koelewijn
22/08/2020


1 / 10

Waddeneiland Texel + €503,-

Ik ben niet iemand die snel een negatieve review schrijft maar dit moet toch van mijn hart waarbij ik hoop dat het wordt ervaren als feedback. Ik heb een offerte via de website laten aanvragen voor een thuishuisje. Hierbij heb ik het adres op Texel opgegeven en mijn wensen in een tweede offerte nader gespecificeerd. Tot mijn verbazing kwam er een offerte waarbij er geen extra kosten voor de bootovertocht werden gerekend. Na telefonisch contact was de verkoper inderdaad vergeten de kosten voor de boot en ging dit navragen bij het hoofdkantoor. De herziene offerte heeft een extra kostenpost van € 503,- voor de overtocht naar Texel. Dit was meer dan 25% van de totale offerte en een retourkaartje met bus en aanhanger kosten via de teso website slechts € 100,-. Mijn ziens is Om die reden € 200 redelijk te noemen maar vind ik € 503 buitenproportioneel. Vervolgens contact gehad met klantenservice welke totaal niet ontvankelijk was voor mijn argumenten of vragen. Helaas op grond van bovenstaande geen zaken kunnen doen. Mocht u overwegen om op het Waddeneiland Texel een Tuinhuis via Schaffer Theunissen te plaatsen weet dat daar een meerprijs van €503,- aan is verbonden.
V Boxtel
10/01/2020


10 / 10

Komt afspraken na!!

Volledig naar wens gebouwd huisje/veranda. Wat kleine probleempjes zijn opgelost zoals beloofd. Contact is snel simpel en prima. Zeer tevreden
Wendy Degen
15/06/2019


10 / 10

Overkapping

Wij hebben een overkapping laten plaatsen door hun vorig jaar, en dit jaar hebben we toch besloten om het dicht te laten maken. Was allemaal geen probleem. We zijn er super blij mee. Goed advies en hele goede service
Bjorn
13/06/2019


10 / 10

Plaatsen schuur/carport/garage

Door Schäffer een maatwerk schuur/carport/garage (14x6 m) laten ontwerpen en bouwen. Ze dachten goed mee om de ruimtes in te delen en kwamen met verschillende voorstellen. Zo kwamen ze met voorstellen voor de toegang tot de zolder en een extra zware kap voor dakpannen en zonnepanelen. Het plaatsen ging enorm snel: in een week stond het hele bouwwerk! Bedankt voor de goede service, we gaan hier veel plezier van hebben. Echt een aanrader!
J Lensing
23/05/2018


10 / 10

Service na de garantie

8 jaar geleden tuinhuis aangeschaft. Nu lekkage. Ondanks dat de garantieperiode voorbij was is de lekkage kosteloos verholpen. Klasse.
H.Grinwis
02/04/2018


10 / 10

Tuinhuis

Na de bijna plaatsing van het tuinhuis,was ik het niet eens met hoe het in elkaar gezet werd,verschil van 3 cm in de naden,bij het telefonisch kontakt dat ik daarna had met een medewerker van uw bedrijf,blijkt achteraf een van de zonen van de eigenaar te zijn,kreeg ik twee opties die mij niet bevielen,het toontje van de medewerker werd onvriendelijk en ik begreep dat ik eigenlijk niet moest zeuren want hij zou dit wel accepteren, nou ik dus niet met gevolg inpakken en weg wezen,hoe jammer is dit,op aan raden van familie naar Teunissen gegaan,wat een misser,en wat een service,nee heren bij Schaffer -Tennissen zó ga je niet met de klanten om,kortom ons heel erg verheugd op ons tuinhuis en dan zo'n zeperd oplopen ,jammer.
Alex Peters
28/03/2018


10 / 10

Aftersale service prima

Op mijn ruim 3 jaar oude veranda krompen de afdichtingsrubbers en vertoonden sporen van schimmel. Na een melding werd dat zondermeer vervangen door een ander type strip. Weer perfect en het bewijs dat je ook na de aankoop hier op het goede adres bent. Overigens begint ons door Theunissen geleverde tuinhuisje inmiddels aan zijn 20e jaar. Nog perfect alleen een keer het dak moeten vervangen maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Prima kwaliteit dus.
Familie Van der Giessen
14/03/2018


10 / 10

Uitstekende service!

Alweer 6 maanden geleden werd onze garage geplaatst. Per abuis was hij van het verkeerde hout gemaakt, maar dit werd binnen een paar dagen volledig aangepast! Daarnaast moest er ter plekke nog een aanpassing aan de dakgoot gerealiseerd worden omdat deze over de tuin van de buren stak. Heel fijn dat er direct aan een oplossing werd gewerkt! We voelden ons als klant echt koning! Overigens ook erg fijne timmermannen, niets was teveel gevraagd. Ga zo door mannen!
Gerry
01/03/2018


10 / 10

Tuinhuis als slaapkamer

Wij hebben contact gezocht met Schaffer-Theunissen omdat we tegen het probleem aan liepen dat mijn man wegens gezondheidsredenen niet meer de trap op kon komen. Volgens Den Haag is het de bedoeling dat men zo lang mogelijk thuis moet kunnen blijven wonen, maar de gemeente en de woningstichting gaven ons het bericht dat de enige oplossing was om te gaan verhuizen. Dit was voor ons geen optie, want zo lang mogelijk thuis blijven wonen is voor ons in de huidige woning blijven en niet verhuizen naar een zorgwoning en dat daarna de achterblijvende partner weer moet verhuizen. Na lang nadenken hebben wij contact gezocht met Schaffer-Theunissen Wijchen en gevraagd of het mogelijk was dat zij een tuinhuis zonder achterwand tegen de achterpui van onze woning konden plaatsen zonder al te veel aan de pui te veranderen en vast te maken. DAT KON!!! Wij hebben gelijk een order geplaatst en we kregen zelfs medewerking om het tuinhuis heel snel te plaatsen. Nu heeft mijn man een leuke slaapkamer beneden en wij zijn zielsgelukkig dat we samen in onze woning kunnen blijven wonen. Het resultaat is ook nog eens geweldig geworden. Schaffer-Theunissen heel hartelijk bedankt voor de grandioze medewerking en medeleven. Hopelijk kunnen we met deze tip meer mensen helpen. Er is namelijk altijd een oplossing te bedenken, ook voor uw probleem. Wijs de gemeente/woningstichting op deze mogelijkheid, als ze er zelf niet van op de hoogte zijn. Schaffer-Theunissen is bereid o0m met u mee te denken, hebben wij ervaren.
Hetty Doorman
28/02/2018


10 / 10

Mooi robuust tuinhuis

Het is een mooi robuust tuinhuis geworden. Precies zoals ik verwacht had. De mannen begonnen op tijd en leverde het netjes af. Ze zijn nog een keer terug gekomen om de deur te stellen. Goede service

Pagina 1 van de 3

9.0 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
25 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.