Review overzicht (21)


J Lensing
23/05/2018


10 / 10

Service na de garantie

8 jaar geleden tuinhuis aangeschaft. Nu lekkage. Ondanks dat de garantieperiode voorbij was is de lekkage kosteloos verholpen. Klasse.
H.Grinwis
02/04/2018


10 / 10

Tuinhuis

Na de bijna plaatsing van het tuinhuis,was ik het niet eens met hoe het in elkaar gezet werd,verschil van 3 cm in de naden,bij het telefonisch kontakt dat ik daarna had met een medewerker van uw bedrijf,blijkt achteraf een van de zonen van de eigenaar te zijn,kreeg ik twee opties die mij niet bevielen,het toontje van de medewerker werd onvriendelijk en ik begreep dat ik eigenlijk niet moest zeuren want hij zou dit wel accepteren, nou ik dus niet met gevolg inpakken en weg wezen,hoe jammer is dit,op aan raden van familie naar Teunissen gegaan,wat een misser,en wat een service,nee heren bij Schaffer -Tennissen zó ga je niet met de klanten om,kortom ons heel erg verheugd op ons tuinhuis en dan zo'n zeperd oplopen ,jammer.
Alex Peters
28/03/2018


10 / 10

Aftersale service prima

Op mijn ruim 3 jaar oude veranda krompen de afdichtingsrubbers en vertoonden sporen van schimmel. Na een melding werd dat zondermeer vervangen door een ander type strip. Weer perfect en het bewijs dat je ook na de aankoop hier op het goede adres bent. Overigens begint ons door Theunissen geleverde tuinhuisje inmiddels aan zijn 20e jaar. Nog perfect alleen een keer het dak moeten vervangen maar dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Prima kwaliteit dus.
Familie Van der Giessen
14/03/2018


10 / 10

Uitstekende service!

Alweer 6 maanden geleden werd onze garage geplaatst. Per abuis was hij van het verkeerde hout gemaakt, maar dit werd binnen een paar dagen volledig aangepast! Daarnaast moest er ter plekke nog een aanpassing aan de dakgoot gerealiseerd worden omdat deze over de tuin van de buren stak. Heel fijn dat er direct aan een oplossing werd gewerkt! We voelden ons als klant echt koning! Overigens ook erg fijne timmermannen, niets was teveel gevraagd. Ga zo door mannen!
Gerry
01/03/2018


10 / 10

Tuinhuis als slaapkamer

Wij hebben contact gezocht met Schaffer-Theunissen omdat we tegen het probleem aan liepen dat mijn man wegens gezondheidsredenen niet meer de trap op kon komen. Volgens Den Haag is het de bedoeling dat men zo lang mogelijk thuis moet kunnen blijven wonen, maar de gemeente en de woningstichting gaven ons het bericht dat de enige oplossing was om te gaan verhuizen. Dit was voor ons geen optie, want zo lang mogelijk thuis blijven wonen is voor ons in de huidige woning blijven en niet verhuizen naar een zorgwoning en dat daarna de achterblijvende partner weer moet verhuizen. Na lang nadenken hebben wij contact gezocht met Schaffer-Theunissen Wijchen en gevraagd of het mogelijk was dat zij een tuinhuis zonder achterwand tegen de achterpui van onze woning konden plaatsen zonder al te veel aan de pui te veranderen en vast te maken. DAT KON!!! Wij hebben gelijk een order geplaatst en we kregen zelfs medewerking om het tuinhuis heel snel te plaatsen. Nu heeft mijn man een leuke slaapkamer beneden en wij zijn zielsgelukkig dat we samen in onze woning kunnen blijven wonen. Het resultaat is ook nog eens geweldig geworden. Schaffer-Theunissen heel hartelijk bedankt voor de grandioze medewerking en medeleven. Hopelijk kunnen we met deze tip meer mensen helpen. Er is namelijk altijd een oplossing te bedenken, ook voor uw probleem. Wijs de gemeente/woningstichting op deze mogelijkheid, als ze er zelf niet van op de hoogte zijn. Schaffer-Theunissen is bereid o0m met u mee te denken, hebben wij ervaren.
Hetty Doorman
28/02/2018


10 / 10

Mooi robuust tuinhuis

Het is een mooi robuust tuinhuis geworden. Precies zoals ik verwacht had. De mannen begonnen op tijd en leverde het netjes af. Ze zijn nog een keer terug gekomen om de deur te stellen. Goede service
Marco Zielhuis
26/02/2018


10 / 10

Tuinhuis

2 jaar geleden hebben wij op een tuincomplex in Rotterdam het oude tuinhuis laten afbreken en in samenwerking met Schaffer en nieuw uniek tuinhuis met vliering van 25m2 laten ontwerpen. Ons ontwerp, hun advies, de bouw en oplevering verliep allemaal prima. Inmiddels genieten we dus al ruim 2 jaar van ons nieuwe tuinhuis. Binnenkort komen komen we nog eens langs voor een schuur met veranda...eerst even wachten tot het zonnetje weer gaat schijnen.
Fred van der Veen
26/02/2018


10 / 10

perfecte service en prima kwaliteit

Afgelopen jaar hebben wij een tuinhuis laten bouwen door Schäffer-Theunissen. Dat is ons heel goed bevallen. Het koopproces verliep heel plezierig. Leo (vestiging Waalwijk) nam de tijd voor ons en gaf allerlei goede tips. Ook de mate van flexibiliteit was perfect. Je kunt eigenlijk alles kiezen, alles kan aangepast worden. Offerte zag er perfect uit en alles was helder op papier gezet. Precies volgens afspraak is ons tuinhuis geplaatst. Een plaatje en de mannen die het tuinhuis plaatsen waren echte timmervaklui die iets moois willen maken. Aanvankelijk zou de bouwtijd 2 dagen zijn, werden er drie. Geen enkel punt en alles werd tot in de puntjes afgewerkt. Kortom, wij zijn erg tevreden over Schäffer-Theunissen en hun vaklieden. Zeker een aanrader voor wie een mooi, afgewerkt en betaalbaar tuinhuis zoekt.
H. vd. Heuvel
25/02/2018


8 / 10

Tuinhuis Zwaan Type S 105

In november 2017 hebben ons tuinhuis laten plaatsen. Na het bezoeken van de showroom was onze keuze gevallen op tuinhuis Zwaan Type S 105. Deze hebben we wel laten aanpassen naar onze eigen wensen. Wij zijn erg tevreden over het advies en de service van de medewerkers van Schäffer-Theunissen, Over de daadwerkelijke leverdatum was intern wat onduidelijk / miscommunicatie maar dit is netjes opgelost. Na het nodige eigen voorwerk stond het tuinhuisje stond binnen een dag. We hebben er in de wintermaanden zelfs al ons eerste bakkie koffie in gedronken en hopen er in de lente/zomer veel van te kunnen genieten. Net als de komende jaren.
Jeroen
25/02/2018


10 / 10

Mooi werk

Super werk, conform afspraken en kwaliteit zoals we het bedacht hebben.

Pagina 1 van de 3

9.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
21 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.