Restol bij Schäffer-Theunissen

Restol Houtolie

Restol is een multifunctioneel afwerkproduct voor hout in weer en wind. Het is gebaseerd op wax-bestanddelen en een mengsel van drogende plantaardige oliën. Restol houtolie is verkrijgbaar in verschillen-de transparante kleuren en is tot 4x zo sterk als andere transparante producten. Restol combineert een aantal belangrijke eigenschappen, die het product zeer geschikt maken voor buitentoepassing.

De sterke punten van Restol Houtolie zijn:
  • Het sterk waterafstotende karakter
  • Het hoge vaste stof gehalte (ca. 60%)
  • De anti-vergrijzende werking
  • De houtolie bladdert niet
  • Krimpen en zwellen worden zeer beperkt
  • Restol heeft een hoog uitstrijk- vermogen (12-16 m2 per liter)
  • Door zijn vullende werking blijft hout langer mooi.
  • Eenvoudig aan te brengen

Restol Houtolie is een prima product voor het visueel onderhoud, zeg maar het opfrissen, van verduurzaamd hout na een aantal gebruiksjaren. Om de oorspronkelijke kleur te benaderen geeft Restol-groen het mooiste resultaat. Ook vergrijsd hardhout krijgt met Restol in bruintinten weer een fraai uiterlijk.In eigentijdse ontwerpen speelt kleur veelal een belangrijke rol. Restol is een uitstekende optie om, bij voorkeur verduurzaamd, hout een kleurig aanzien te geven. De lange levensduur van verduurzaamd hout met daar op aangebracht Restol vormen een bewezen ijzersterke combinatie. Restol, Houtolie op basis van de befaamde Madison- formule, heeft in meer dan 35 jaar een geweldige staat van dienst opgebouwd. Omdat u met dit transparante product tussentijds sterker verweerde plekken op het object gemakkelijk bij kunt werken, is de onderhoudsfrequentie voor een totaal nieuwe laag slechts één maal per 4 á 5 jaar.

Download Restol kleurkaart

<< TERUG NAAR HOUTBEHANDELING9.4 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
24 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.