Caravan project Belgie

Houten caravans in België

Voor een camping in België bouwde Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes caravans op maat. Op verzoek van de klant werden de caravans casco opgeleverd. Zo kon de klant zelf de indeling van de caravan bepalen. Waar komt de keuken, waar komt de WC. Het onderstel van de caravans is een stalen frame.

Net als onze tuinhuisjes zijn deze caravans gemaakt van geïmpregneerd hout en zodoende 25 jaar onderhoudsvrij. De klant heeft zelf de keuze of de caravans een kleur krijgen. Maar ook zonder een kleurbehandeling passen de caravans goed in de natuurrijke omgeving van de camping.

De caravans zijn speciaal in het najaar en in de winter gemaakt want dan is de levertijd ongeveer 1 maand.

Caravanframe
Caravanvloer op frame
Caravan opbouw op frame

Caravan opbouw op frame
Caravan op locatie voorzijde
Caravan op locatie achterzijde

Terug naar het projectoverzicht


Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.