Bergingen wooncorporatie Klaaswaal

Bergingen voor een nieuwe woonwijk

Bij het bouwen van een nieuwe woonwijk in Klaaswaal kreeg Schäffer-Theunissen de opdracht om voor elk huis een berging op maat te verzorgen. De bergingen werden volgens specifieke wensen van de wooncorporatie gemaakt. Uiteraard werden alle bergingen vakkundig geplaatst door Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes. Op speciaal verzoek verzorgde Schäffer-Theunissen ook de fundering en tegelvloer voor deze bergingen. Doordat wij alle tuinhuisjes en bergingen in eigen fabriek maken kon de wooncorporatie kiezen voor een serie bergingen maar ook per berging specifieke eisen stellen.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de vele mogelijkheden opvragen voor grotere oplage bergingen of tuinhuisjes? Stuur ons dan een e-mail of bel direct met 024 - 645 12 26.

Terug naar het projectoverzicht


Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.