Schäffer-Theunissen tuinhuizen projecten

Schäffer-Theunissen is ook partner voor gemeenten en projecten

Dat we al vele tuinen hebben voorzien van de meest uiteenlopende tuinhuisjes in ons assortiment is algemeen bekend. Maar wist u al dat wij ook een goede reputatie hebben op het gebied van grotere projecten?

Omdat we al onze tuinhuizen, schuurtjes, overkappingen etc. in eigen fabriek produceren hebben we de mogelijkheid om alle soorten maatwerk uit te voeren. Dit betekent dat, of het nu gaat om het plaatsen van één tuinhuisje bij een particulier, een vakantiepark inrichten met vakantiewoningen of zelfs een hele woonwijk van opbergschuurtjes voorzien voor een grote projectontwikkelaar. We weten voor elk verzoek wel een passende oplossing te bieden.

Door onze flexibiliteit hebben we door de jaren heen al vele uiteenlopende projecten op diverse locaties in heel Nederland mogen realiseren voor diverse gemeenten en projectontwikkelaars met eindresultaten waar we trots op zijn.

Hieronder kunt u een aantal van onze reeds gerealiseerde projecten bekijken. Kies hieronder het project van uw keuze en laat u inspireren.

Houten vakantiewoningen Belgie

Vakantiepark woningen België

In de bossen van België leverde wij deze prachtige houten caravans.

Lees meer over dit project.

Bergingen wooncorporatie Klaaswaal

Bergingen Wooncorporatie Klaaswaal

Op maat gemaakte bergingen voor een nieuwe woonwijk.

Lees meer over dit project.

Tuinhuizen tuinvereniging Zoetermeer

Tuinvereniging Zoetermeer

60 Tuinhuisjes afgestemd op de individuele wensen van elk lid.

Lees meer over dit project.

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.