Overkappingen bij Schäffer-Theunissen

Met een houten overkapping of veranda geniet u langer van buiten zijn.

Met een overkapping of veranda creëert u een plek in of aan uw tuin waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten. U kunt er voor kiezen om uw houten overkapping of veranda te voorzien van een lichtdoorlatend dak zodat het in uw woonkamer en onder uw overkapping lekker licht blijft. Een lichtdoorlatend dak in een overkapping wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd.

Een houten overkapping of veranda van Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes is betaalbaar, robuust en van hoogwaardige kwaliteit. Veranda's zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De maximale vrije overspanning van de zelfdragende goot is 5 meter. We kunnen dus ook een veranda/overkapping van 6 meter leveren met 2 steunkolommen! Hierdoor oogt uw houten veranda/overkapping niet alleen groter, maar ziet deze er ook een stuk mooier uit.

Overkapping of veranda geleverd en gemonteerd

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin gaan zitten en kijken hoe uw houten overkapping of veranda monteren. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van een houten overkapping of veranda? Wij sturen u graag een offerte.
Klik op een foto voor meer informatie over onze overkappingen.
Fuut S111 - Overkapping met zadeldak
Leeuwerik S125 - Overkapping met Piramidedak
Arend S140 - Overkapping met plat dak (Douglas)

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Schäffer-Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.