Houtbehandeling bij Schäffer-Theunissen

Houtbehandeling

Verduurzaamd hout van goede kwaliteit is in principe onderhoudsvrij. Er treedt weliswaar zonder effect op de levensduur, wel vergrijzing op. Voor wie daar iets aan wil doen, of het hout van een kleur wil voorzien, is er Restol houtolie, Outdoor Woodoil en Houtdecor verfbeits. Hieronder leest u welke houtbehandeling het beste voor u is.

Restol woodoil

Restol

Restol is een multifunctioneel afwerkproduct voor hout in weer en wind. Het is gebaseerd op wax-bestanddelen en een mengsel van drogende plantaardige oliën. Restol is verkrijgbaar in verschillende transparante kleuren en is tot 4 maal zo sterk als andere transparante producten.

Meer over Restol houtbehandeling

Outdoor woodoil

Woca

Outdoor Woodoil is een nieuwe, zeer duurzame olie van Woca, speciaal voor de bescherming van buitenhout. Het product is samengesteld op basis van zonnebloemolie, kwalitatief hoogwaardige pigmenten en schimmelremmende stoffen. Outdoor Woodoil staat garant voor jarenlange bescherming en kleurechtheid, een unieke uitstraling en zeer eenvoudig onderhoud.

Meer over Outdoor Woodoil

Sana Flore

Sana Flore

Sana Flore Groene Aanslagreiniger verwijdert enzymatisch alle sporen van atmosferische oorsprong, vervuiling en aanslag. De atmosferische aanslag verdwijnt vanzelf. Schrobben of naspoelen niet nodig. Sana Flore Groene Aanslagreiniger is mens-, dier-, en milieuvriendelijk en 100% biologisch.

Meer over Sana Flore6.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
33 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl

Voldoen jullie aan de AVG GDPR

Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie in Europa voldoen aan nieuwe wetgeving om persoonsgegevens te mogen verwerken en bewerken. Waar iedereen aan moet voldoen is binnen Nederland omschreven in de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Dat geldt dus ook voor persoonsgegevens die via onze website en e-mail accounts binnen komen. Wij hebben er alles aan gedaan om secuur met uw gegevens om te gaan. Voor meer informatie kunt u onze privacyrichtlijnen doornemen.