Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Houten veranda en terrasoverkapping

Een houten veranda is een verlengstuk tussen woonkamer en tuin waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten. Een veranda is een overdekt terras met (vaak) een lichtdoorlatend dak. Bij een lichtdoorlatend dak wordt ook een houten veranda ook wel een terrasoverkapping genoemd..

Theunissen Tuinhuisjes biedt betaalbare, robuuste en kwalitatief hoogwaardige houten veranda’s aan, welke in diverse formaten en kleuren verkrijgbaar zijn, inclusief spotjes. De maximale vrije overspanning van de zelfdragende goot is 5 meter. We kunnen dus ook een overkapping van 6 meter leveren met 2 steunkolommen! Hierdoor oogt uw veranda niet alleen groter, maar ziet deze er ook een stuk mooier uit.

Houten veranda geleverd en gemonteerd

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en gemonteerd door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin geen zitten en kijken hoe uw veranda tot stand komt. Als u spots in uw veranda wenst worden deze meteen voor u ingebouwd en aangesloten. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van onze houten veranda? Wij sturen u graag een offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Klik op een kleine foto voor een vergroting ervan.


 

offerte aanvragen

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!

Ter informatie:
Bij bestelling van alle Theunissen veranda's:
Betaling 50% van het factuurbedrag vooraf per bank, onder vermelding van het factuurnummer. De betaling dient uiterlijk 8 dagen voor de plaatsingsdatum op onze bank te zijn bijgeschreven.