Tuinhuis op maat te zien in onze showroom

Tuinhuis op maat

Bent u op zoek naar een tuinhuis op maat? Dan bent u bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes aan het juiste adres. Wij leveren inspirerende tuinhuizen in de meest uiteenlopende modellen Uw tuinhuis op maat worden in onze eigen fabriek vervaardigd en deze worden door ons vakbekwaam personeel speciaal op maat gemaakt. Uw Tuinhuis op maat wordt gratis gemonteerd door heel Nederland (Bij een goede bereikbaarheid, dit wordt telefonisch met u overlegd)

Tuinhuis op maat met een visie

Wij willen als specialist met onze tijd mee gaan. We blijven daarom niet alleen onze kwaliteit verbeteren, maar ook onze milieuvriendelijkheid en professionaliteit. Onze tuinhuisjes op maat zijn dan ook ISO 9002 en KOMO gecertificeerd. De KOMO goedkeuring verzekert u van de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten. Het ISO 9002 bepaalt dat wij een volwaardige organisatie zijn met vastgelegde processen.

Waarom een tuinhuis op maat kopen bij Schäffer-Theunissen Tuinhuisjes?

Wij zetten enkele van de voordelen onder elkaar:
  • Op maat designs, met eigen ontwerp indien gewenst.
  • Uiteenlopende design tuinhuisjes.
  • Snellere levering dankzij fabricage in onze eigen fabriek.
  • Bepalen van plaats en tijdstip voor de gratis levering en montage.
  • Inspirerende overdekte showroom vol (design) tuinhuisjes.
  • Eenvoudig te isoleren tuinhuis d.m.v. dubbelwandig maken.
  • Twee cm dik hout, gemonteerd op regelwerk van 5x7cm: probleemloos uitzetten en krimpen.
  • Mogelijkheid om planken te vernieuwen zonder gehele afbraak.
  • Vijf jaar garantie op hang- en sluitwerk en lekkage.
  • Onder druk geïmpregneerd hout: 25 jaar onderhoudsvrij!

Meer informatie:

Niet alleen voor een tuinhuis op maat bent u bij Schäffer-Theunissen aan het juiste adres maar ook vanwege onze service. Wij helpen u van A tot Z. Gratis! Van het adviseren, het verwezenlijken van uw wensen, tot de levering en montage bij u op locatie. Bekijk dus onze website en neem via ons contactformulier contact met ons op, vraag een gratis offerte aan of bel 024 - 6451226 ons voor een direct antwoord op uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook welkom om een kijkje te komen nemen in onze ruime showroom.

Dit zijn de tuinhuizen op maat die u zoekt!

Bekijk een overzicht van onze prachtige tuinhuizen, de toekomstige trots van uw tuin! Al onze tuinhuisjes worden gratis geleverd en voor u gemonteerd!9.8 van de 10 sterren gemiddelde waardering van onze klanten
20 reviews


Lees de reviews...

Schrijf review

Klik op onderstaande logo’s voor meer Informatie over ons hout.

www.nlgreenlabel.nl

www.komo.nl