Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Een houten veranda verbindt binnen met buiten

Met een houten overkapping creëert u een verlengstuk tussen uw woonkamer en uw tuin waardoor u nog meer van het buitenleven kunt genieten. U kunt er voor kiezen om uw houten veranda te voorzien van een lichtdoorlatend dak zodat het in uw woonkamer en onder uw overkapping lekker licht blijft. Een lichtdoorlatend dak in een houten veranda wordt ook wel een terrasoverkapping genoemd.

Een houten veranda van Theunissen Tuinhuisjes is altijd betaalbaar, robuust, van hoogwaardige kwaliteit en ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. De maximale vrije overspanning van de zelfdragende goot is 5 meter. We kunnen dus ook een overkapping van 6 meter leveren met 2 steunkolommen! Hierdoor oogt uw houten veranda niet alleen groter, maar ziet deze er ook een stuk mooier uit.

Houten veranda geleverd en gemonteerd

Uw houten veranda wordt gratis geleverd en geplaatst door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin gaan zitten en kijken hoe uw houten veranda tot stand komt. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van een houten veranda? Wij sturen u graag een offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Klik op een kleine foto voor een vergroting ervan.

 

offerte aanvragen

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!