Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Houten vakantiehuis in onze showroom

Houten vakantiehuis

Het houten vakantiehuis van Theunissen is de perfecte vakantieaccommodatie voor iedere camping of vakantiepark. Met zijn natuurlijke uitstraling gaat dit vakantiehuis op in iedere omgeving. Door zijn authentieke karakter geeft het houten vakantiehuis toch een kampeergevoel, maar dan met alle gemakken. De standaard lengte is 8,5 meter (incl 2,5 meter veranda) en de breedte is 4 meter. Het houten vakantiehuis wordt geïsoleerd en is voorzien van een 2-persoons slaapkamer op de begane grond en een slaapkamer op de vide, een woonkamer en een ruime veranda. Het huis wordt vervaardigd uit eersteklas Noord-Europees en geïmpregneerd vurenhout en de binnenkant wordt afgetimmerd met rabatdelen. Uiteraard wordt het vakantiehuis in eigen fabriek geproduceerd en kan het ook in andere maten of indelingen geleverd worden.

Voorbereiding

Het terras van de veranda wordt afgewerkt met vlonderplanken. De enige voorbereiding die u zelf hoeft te treffen is het verzorgen van een zandbed van 20 cm diep en 30 cm buiten de buitenlijnen van het vakantiehuis.

De prijs voor dit complete vakantiehuis incl. BTW en montage:

€ 24.600,-

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!