Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Houten Tuinhuis overzicht

Een houten tuinhuis geeft uw tuin karakter en functionaliteit.

Bent u op zoek naar een houten tuinhuis? Dan bent u bij Theunissen Tuinhuisjes aan het juiste adres! Uw houten tuinhuis wordt in onze eigen fabriek op maat gemaakt tegen een zeer voordelige prijs. Onze passie ziet u terug in de perfecte uitvoering en afwerking van onze houten tuinhuizen. Wij gaan voor de hoogste kwaliteit en daarom fabriceren en monteren wij alles zelf. Het hout dat wij gebruiken voor de vervaardiging van uw houten tuinhuis is onder druk geïmpregneerd en daardoor 25 jaar onderhoudsvrij. We hebben de meest uiteenlopende modellen in ons assortiment en bovenal kunnen we in overleg elk model tuinhuis maken naar uw eigen wens of ontwerp zodat u precies krijgt wat u wilt. Daarnaast wordt uw tuinhuis van hout gratis gemonteerd inclusief betonfundering. Ons assortiment tuinhuisjes zal u overtuigen te kiezen voor een tuinhuis van hout van Theunissen tuinhuisjes.

Waarom een houten tuinhuis van Theunissen?
Bij Theunissen Tuinhuisjes is de kwaliteit gegarandeerd en gaan we met onze tijd mee op het gebied van milieuvriendelijkheid en professionaliteit. Als u een houten tuinhuis bij ons koopt is deze volgens ISO 9002 en KOMO norm gecertificeerd. KOMO goedkeuring verzekert u van de kwaliteit van onze bouwstoffen, bouwelementen en bouwproducten en ISO 9002 geeft aan dat wij een volwaardige organisatie zijn met vastgelegde processen.

De voordelen van een tuinhuis van hout van Theunissen:
  • Uiteenlopende standaard ontwerpen tuinhuisjes
  • Snellere levering dankzij fabricage in onze eigen fabriek
  • Bepalen van plaats en tijdstip van levering en gratis montage
  • Op maat designs, met eigen ontwerp indien gewenst
  • Inspirerende overdekte showroom vol tuinhuisjes
  • Eenvoudig te isoleren d.m.v. dubbelwandig maken van het tuinhuis
  • Twee cm dik hout, gemonteerd op regelwerk van 5x7cm: probleemloos uitzetten en krimpen
  • Mogelijkheid om planken te vernieuwen zonder gehele afbraak
  • Vijf jaar garantie op hang- en sluitwerk, lekkage en constructiefouten
  • Onder druk geïmpregneerd hout: 25 jaar onderhoudsvrij!
Meer informatie:
Niet alleen voor een prachtig houten tuinhuis bent u bij Theunissen aan het juiste adres maar ook voor onze service. Wij helpen u graag van A tot Z, van het adviseren en het verwezenlijken van uw wensen tot de levering en montage bij u op locatie. Bekijk dus ons aanbod tuinhuizen en neem via ons contactformulier contact met ons op, vraag een gratis offerte aan of bel 024 - 6451226 ons voor een direct antwoord op al uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook welkom in onze showroom om uw nieuwe houten tuinhuis te bekijken.