Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m┬▓ SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Houten Schuur van eerste klas Noord-Europees vuren hout

Zoekt u een houten schuur? Wij geven u helemaal gelijk want een houten schuur geeft u een hoop extra ruimte. U heeft de keuze uit diverse standaard modellen houten schuren maar uw houten schuur kan ook als maatwerk naar eigen ontwerp geleverd worden. Zowel voor een standaard houten schuur als een maatwerk houten schuur geldt dat wij deze gratis monteren inclusief betonband fundering!
Bekijk hier ons aanbod schuren 
Uw houten schuur van Theunissen wordt in eigen fabriek gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout. Het hout wordt onder druk geïmpregneerd en is hierdoor 25 jaar onderhoudsvrij!

Geen verborgen kosten op uw houten schuur

Voor de montage van uw houten schuur betaalt u bij ons niets. U mag zelfs het tijdstip en de locatie aangeven wanneer en waar wij uw houten schuur inclusief gratis betonband fundering monteren. Wij geven op elke houten schuur vijf jaar garantie op het hang- en sluitwerk en (onwaarschijnlijk) lekkage. De beste kwaliteit tegen de voordeligste prijs!
Meer informatie:
Niet alleen voor een prachtige houten schuur bent u bij Theunissen tuinhuisjes aan het juiste adres maar ook voor tuinhuisjes, houten speeltoestellen en tuinartikelen wij helpen u graag. Bekijk hier ons aanbod tuinhuizen of neem contact met ons op voor meer informatie of antwoord op al uw vragen! U bent vanzelfsprekend ook altijd welkom in onze showroom om uw nieuwe houten schuur te bekijken.