Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Goedkoop tuinhuis assortiment in showroom

Goedkoop Tuinhuis

Bent u op zoek naar een goedkoop tuinhuis, maar u wilt wel dat uw toekomstige tuinhuis duurzaam is en van bewezen kwaliteit? Dat is precies wat u vindt bij theunissen tuinhuisjes. Een goedkoop tuinhuis met kwaliteit.

Vanzelfsprekend vindt u bij ons volwaardige producten maar nog bijzonderder is onze service. Onze installatie van betonnen funderingen is namelijk gratis, net zoals de montage op locatie op het door u gewenste tijdstip! Bekijk nu onze website voor  tuinhuizen, schuurtjes, prieeltjes en carports!

Wat te verwachten een tuinhuis van theunissen?
Ondanks dat u op zoek bent naar een goedkoop tuinhuis, hoopt u waarschijnlijk (terecht) op betrouwbaarheid en kwaliteit. Het is daarom goed om te weten dat Theunissen Tuinhuisjes een betrouwbare partij is. Ons ISO9002 certificaat garandeert gezonde bedrijfsprocessen en het komo certificaat verzekert u van een professionele bedrijfsvoering voor bouwproducten, bouwstoffen, bouwelementen en processen.

Duurzaam goedkoop tuinhuis?
Bij Theunissen Tuinhuisjes garanderen wij deze kwaliteit door te fabriceren uit duurzaam hout en dat wij impregneren en fixeren tegen schadelijke weersinvloeden. Zo weet u zeker dat u nog lang kunt genieten van uw product. vorst, zon en vocht zullen dus geen schade toebrengen, terwijl onderhoud onnodig blijft!

Theunissen Tuinhuisjes bewijst dat een goedkoop tuinhuis leverbaar is, zonder in te leveren op kwaliteit!