Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Houten poort en schutting

De stevige houten poorten van Theunissen maken uw houten tuinafscheiding compleet

Uw strakke tuinafscheiding is natuurlijk incompleet zonder een bijpassende houten poort die u de toegang verschaft en vreemden buiten houdt. Theunissen Tuinhuisjes biedt u 2 soorten houten poorten van vurenhout. Een model met een rechte bovenkant en een model met een gebogen bovenkant. Deze sluiten perfect aan bij het ontwerp van onze schuttingen. Onze houten poorten zijn leverbaar in 2 hoogtes: 180 cm en 200 cm.

Houten poorten worden compleet geleverd

Theunissen Tuinhuisjes levert de houten poorten compleet met palen en hang en sluitwerk met aan u de keuze voor linksdraaiend of rechtsdraaiende scharnieren. U hoeft dus geen extra artikelen aan te schaffen als u uw poort bij ons haalt.

Onze houten poorten worden gemaakt van 1e klas Noord-Europees, vacuumdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd vurenhout. De daarbij door ons geleverde palen zijn van Bankiray. Ons hout is natuurlijk KOMO gekeurd en heeft kwaliteitscertificaat ISO 9002. De speciale behandeling zorgt ervoor dat schilderen de eerste 5 jaar niet nodig is.

Prijzen zijn inclusief B.T.W. en geldig t/m 31 december 2013.

Poort met rechte bovenkant

Poort met
rechte bovenkant


Hoogte 180cm:
€ 180,- (Art.nr. 305)
hoogte 200cm:
€ 200,- (Art.nr 306)

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.

Bestel nu
 Poort met ronde bovenkant

Poort met
ronde bovenkant


Hoogte 180cm:
€ 180,- (Art.nr. 307)
hoogte 200cm:
€ 200,- (Art.nr 308)

Incl. palen, hang en sluitwerk keuze links-of rechtsdraaiend.

Bestel nu

Vraag offerte aan

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze 1500 m2 grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!