Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

Mantelzorg en woon-werkruimte

Houten mantelzorgwoning

De mantelzorgwoning van Theunissen is de perfecte oplossing als u (tijdelijke) zorg verleent aan uw vader, moeder of kind. De indeling van deze mantelzorgwoning is door u naar eigen inzicht te bepalen maar wij voorzien u graag van een passend advies naar aanleiding van uw wensen. U kunt de woning ook als tuinhuis bouwen om deze later aan te passen naar mantelzorgwoning. En daarna kunt u de woning weer inrichten als werk-,hobby-, of opslagruimte. Inclusief de vlonder is het vloeroppervlak van de mantelzorgwoning 100 m2. Dit resulteert dat u deze mantelzorgwoning zonder vergunning kunt bouwen.

Gebruikte materialen en isolatie

De Gevelbekleding van de mantelzorgwoning wordt in eigen fabriek gefrabriceerd uit eersteklas Noord-Europees en geïmpregneerd vurenhout. Alle deuren, ramen en kozijnen zijn vervaardigd uit hardhout. De woning is volgens de huidige bouwnormen geïsoleerd. Dit houdt in dat de buitenwanden een isolatiewaarde Rc. waarde 4.5 hebben en de dak isolatiewaarde Rc. waarde 6,0 is.

Offerte aanvragen

Alle tuinhuisjes, garages, schuurtjes, carports, prieeltjes en paardenstallen zijn leverbaar in alle afmetingen. Theunissen tuinhuisjes, al sinds 1981 uw producent en leverancier van tuinhuizen. Neem vrijblijvend een kijkje in onze grote overdekte showroom. Theunissen Tuinhuisjes levert aan particulieren, U koopt uw tuinhuisje dan rechtstreeks vanaf onze fabriek!