Theunissen  Tuinhuisjes  Mantelzorgwoningen  Tuinartikelen  Houtmaterialen 

MEER DAN 2000 m² SHOWROOM MET TUINHUIZEN!


openingstijden

maandag t/m vrijdag:
10.00 - 17.00 uur
zaterdag:
10.00 - 16.00 uur

Aanbieding

Aanbieding

  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes
  • Theunissen tuinhuisjes

Welkom bij Theunissen Tuinhuisjes

Ruim 30 jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor iedere tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in ons assortiment. U heeft keuze uit een tuinhuisje uit de standaard collectie of een tuinhuisje op maat.

Alle tuinhuizen worden op gemaakt in eigen fabriek. Het hout dat wij gebruiken is 1e klas Noord-Europees hout, dat onder vacuümdruk geïmpregneerd en Hifix gefixeerd is. Onze tuinhuizen worden gratis geplaatst in heel Nederland, door eigen vakbekwame monteurs geplaatst. Het hout dat wij gebruiken voor onze tuinhuisjes is bovendien KOMO-gekeurd met kwaliteitscertificaat ISO 9002. Wij nodigen u van harte uit in onze overdekte showroom waar alle standaard tuinhuisjes staan opgesteld.

Bedrijfsfilm

In ons productieproces is hout de belangrijkste grondstof. Met onze onderneming willen wij verantwoordelijkheid nemen voor ons milieu. Hierom hebben wij verschillende initiatieven genomen om de duurzaamheid van onze onderneming te verbeteren.
Een voorbeeld hiervan is dat wij de bewuste keuze gemaakt hebben om ons bedrijf FSC® te certificeren. Door dit certificaat te halen en door bij FSC orders volgens de richtlijnen van FSC International te handelen tonen wij op transparante wijze aan dat wij FSC producten leveren. Hierop worden wij ook jaarlijks gecontroleerd door een certificeerder.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor FSC gecertificeerde producten, want wij leveren veel liever FSC producten dan niet gecertificeerde producten.
Wilt u meer weten over FSC hout, klik dan hier. Wilt u meer weten over onze FSC certificering, klik hier.

Klik hier voor informatie over de dikte van ons hout

http://www.komo.nl  http://www.iso.org  http://www.fsc.nl

Op onderstaande pagina's vindt u meer informatie over:
Een tuinhuis kopeneen goedkoop tuinhuiseen houten tuinhuiseen tuinhuis op maat